Det är viktigt att känna sig bekväm och flexibel

Ja, i dem allra flesta vardagliga situationer så vill man känna sig bekväm i sina kläder. Om inte minst när man rör på sig och tränar. Därför ska jag idag prata lite mer om träningskläder för dam för det är verkligen något som jag prioriterar högt i mitt vardagliga liv. Eftersom jag tränar ungefär 5 gånger i veckan så är det viktigt för mig att jag handlar träningskläder som passar just mig. Trots att många träningsvarumärken har ett otroligt utbud av träningskläder så är det inte alltid man hittar rätt på första försöket. Stora erkända varumärken designar oftast utefter en kropp som inte alla kvinnor där ute har och därför kan det vara otroligt viktigt att hitta rätt genom att blunda från dessa varumärken ibland. Jag säger inte att dem aldrig gör bra träningskläder för dam, men jag är säker på att andra varumärken som inte är lika kända kan göra minst lika bra – om inte bättre.

Träningskläder är det jag använder mest

I mitt fall så har jag åtminstone träningstights på mig varje dag, någon gång under dagen. Att dem sitter bekvämt, inte för löst eller för tight, blir därför en stor och viktig del i min process när jag letar tights. Oftast hittar jag ett par som är bra och passar på att köpa dem i alla olika färger som finns för att slippa hålla på och leta. Jag vet då vad jag får och är jag då nöjd med modellen och allt så ska man inte leta i onödan. Däremot finns det flertalet sport-bhar i min garderob som inte gör någon nytta eftersom dem inte sitter som dem ska. Träningskläder till dam är med andra ord inte alltid lätt, lite av en vetenskap om ni frågar mig.