Musikutställning ullplädar och mc kläder

Drog in till Götet i går för att göra stan med familjen. Brukar dra in en gång i månaden i alla fall! Uppskattat av alla, fruga som yngel! Vi började med stadsmuseet och den nya utställningen om Götets musikhistoria. Kanske roligast för oss vuxna som var med förr, på Errols och Draupner och allt vad det hette. Vi fick oss många skratt när vi kollade in progg å punkbanden framför allt. Kidsen gick loss på instrumenten man fick testa. Ingen guide, inga vakter, ingen kö – bara att rocka loss! Lillkillen körde hårt på padsen (med lurar) och såg skitgullig ut. Tjejen gillade gitarren. Hon har lyckats spela så hårt på musiken i plugget att hon fått en blåsa på ett finger, trots att de bara kör ett pass i veckan! Sen gick vi på jakt efter nya mc kläder i och hittade jäkligt snygga jeans.  Vi hittade dock inga billiga ullplädar, vi behöver att ha det på altanen när det slutar vara runt nollan och fuktigt. Dock har jag letat runt en hel del på nätet och faktiskt hittat prisvärda ullplädar på https://www.stayhome.se/farskinn/ullpladar.html jag kan faktiskt rekommendera att köpa över nätet, smidigare och man får det hem till dörren. Med infravärmaren kan man nog ta sig en whiskey där ute i mars i alla fall. Kanske smygstarta grill säsongen med lite burgare?

Kommentarer är stängda.