Bra skäggtrimmer

Hur ska en riktigt bra skäggtrimmer vara enligt dig? Det finns många skäggtrimrar på marknaden som är riktigt bra men det beror som vanligt på priset, kanske är dom bra men också extremt mycket dyrare än en annan skäggtrimmer som fyller sin funktion till ett lägre pris. Lite som med mobiltelefoner, om du inte gör så mycket annat än att surfa på sociala medier, sms:a och ringa från den, varför ha en dyr mobil med 100-tals onödiga funktioner som du ändå inte använder?

Olika skäggtrimrar

De flesta skäggtrimmer som finns på marknaden nu är utan sladd, det känns väldigt förlegat att köpa en skäggtrimmer med sladd nu när allt i princip är trådlöst. Finns det olika skäggtrimmer beroende på vilken typ av skägg du har? Så klart finns det skäggtrimrar som har mer eller mindre kapacitet och det är nog där du måste fundera på vad just ditt skägg kräver. Har du extremt tjockt skägg och vill trimma det med exakthet så bör du välja en skäggtrimmer med hög klippkapacitet som klarar av att trimma tjockt skägg med precision. Har du glest och tunt skägg räcker det med en skäggtrimmer med lägre kapacitet.

Skäggtrimmer på marknaden

Vad finns det då för skäggtrimrar som är bra ute på marknaden, helst vill man ha en skäggtrimmer som man vet används av barberare för då vet man i alla fall att dom är väldigt bra. Ingen barberare köper en skäggtrimmer som blir utsliten efter några månaders trimmande i tjocka skägg. Oavsett vilken skäggtrimmer du slutligen väljer så ska du tänka på att skägget alltid är torrt innan du använder din skäggtrimmer då vatten kan skada trimmern men även fastna i ditt skägg, och det behöver vi nog inte tala om att det kan göra ont. Kolla på trimmern hur lång trimlängd den har innan den behöver laddas igen, det är nog det jag skulle fokusera på mest.