Integration mellan Logtrade och Pyramid Affärssystem

Känner du till när två verktyg du redan gillar går samman och gör ditt liv ännu enklare? Det är precis vad som har hänt här. Låt mig berätta om integrationen mellan Logtrade och Pyramid Affärssystem.

Varför just denna integration?

Du kanske undrar varför denna integration är så speciell. Nåväl, när du har ett affärssystem som Pyramid, som hanterar allt från lager till fakturering, och kombinerar det med Logtrades logistikeffektivitet, ja då har du verkligen en vinnande kombination. Och vet du vad? Den är här för att göra ditt jobb enklare. Föreställ dig att slippa dubbeljobb och onödiga komplikationer. Precis så!

Hur fungerar det i praktiken?

Så, hur funkar det hela? Enkelt. När du skapar en order i Pyramid Affärssystem skickas all nödvändig information direkt till Logtrade. Därifrån kan du enkelt och smidigt skapa frakthandlingar. Inga fler kopieringar eller överföringar av information mellan systemen. Tänk dig tiden du sparar! Och, om du är nyfiken på detaljerna, kolla in Mer om Logtrade i Pyramid Affärssystem.

Men det stannar inte där. Integrationen mellan Logtrade och Pyramid Affärssystem säkerställer också att all relevant information återförs till Pyramid. Så, när paketet når sin destination, får du en automatisk uppdatering. Fantastiskt, eller hur?

Och du, innan jag glömmer, vill jag också påpeka hur enkelt det är att installera och komma igång med integrationen. Med bara några klick är du uppe och rullar. För det mesta behöver du inte ens kontakta IT-avdelningen. Så du kan komma igång snabbt och fokusera på det som verkligen räknas – ditt företag.

För att inte tala om kundtjänstfördelarna. Eftersom all information är synkroniserad mellan de två systemen, kan du snabbt svara på kundförfrågningar om leveransstatus och annan viktig information. Det innebär nöjdare kunder, vilket i sin tur betyder mer affärer för dig.

Slutligen, vill jag bara säga att om du inte har testat den här integrationen ännu, ger den verkligen en ny nivå av effektivitet. Du kommer inte att bli besviken.

Till alla er där ute som letar efter sätt att effektivisera och optimera er verksamhet, ge integrationen mellan Logtrade och Pyramid Affärssystem en chans. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig.