Tre annorlunda användningsområden till ditt visitkort

Syftet med ett visitkort är oftast dela med dig av dina kontaktuppgifter till framtida intressenter till ditt företag eller dig som privatperson. Ett visitkort kan du däremot nyttja till så mycket mer användningsområden än bara detta och det är just detta jag vill passa på att skriva om idag. Häng med så kör vi en udda, men samtidigt väldigt rolig genomgång om ”Tre annorlunda användningsområden för ditt visitkort”.

  1. Visitkort, en annorlunda tandpetare

Alla kan säkert få en igenkänningsfaktor över att under bilfärden få något irriterande skit mellan tänderna.  Kanske har du stannat på McDonalds och efter detta fått in en liten bit mat mellan tänderna. Efterföljande irritation är något som du inte vill uppleva under hela din bilfärd. Det värsta med detta scenario är förmedlingen att du inte har tillgång till någon tandpetare i bilen. Vilken normal människa har liksom detta? Då finns det en lösning för dig. Det du kan göra är att vika av några kanter av ditt visitkort och sedan använda detta som tandpetare. Är bara visitkortet bara av tillräckligt hög kvalitet, så kommer detta per garanti att ta bort all skit mellan tänderna.

  1. Öppnare till plastförpackningar

Ett annat användningsområde till ditt visitkort är att använda det som öppnare till olika former av plastförpackningar. Vill du tex fort öppna din köttfärsförpackning kan du alltid använda visitkortets vassa kanter till detta. Visitkort kan alltså vara ett mycket smidigt komplement till andra liknande verktyg.

  1. Perfekt anteckningsmaterial

Behöver du fort anteckna någon intressents telefonnummer? Har du inget anteckningsmaterial? Använd då visitkortet du har fått av någon person som anteckningsmaterial. Du kan på detta smidigt noterna kortare saker.

Visst är detta med visitkort spännande? Nu när du har fått reda på dessa småsaker hoppas jag att du väljer nyttja denna information på rätt sätt.