Coworking med en personlig touch hos LeDap

Kanske använder du redan padel som ett sätt att nätverka? Om inte så kan LeDap verkligen hjälpa dig att kunna kombinera möten, arbete och att röra på kroppen på ett helt utomordentlgit vis. Dem erbjuder nämligen något som man kan kalla för coworking i Stockholm,  det vill säga ett sätt att kombinera arbete med att vara aktiv genom att boka ett av deras konferensrum eller spendera tiden i deras loungemiljöer. Det finns även tillgång till privata kontorsrum, vanliga mötesrum i olika storlekar men även som sagt stora konferensrum om ni är fler.

Arenan som hjälper er att förena nytta med nöje

Ja, det kan man väl minst sagt beskriva coworking som. Att förena nytta med nöje genom att bjuda in eventuella kunder eller kollegor, hålla möte i ett fräscht och inspirerande mötesrum för att sedan avsluta det hela med en match i padel. Dels så finns det ett supersnabbt wi-fi, man får ta del av hög personlig service eftersom centret alltid ör bemannat och framförallt så har dem allra flesta rummen perfekt utsikt över padelbanorna.

Coworking är inget fenomen som bara ska kombinera nytta med nöje för effektivitetens skull utan snarare hjälpa oss människor att se till att vi har roligt tillsammans oavsett om det är på jobbet eller privat. Vi behöver inte alltid vara så seriösa och när vi väl behöver vara det så är det toppen att spela lite padel efteråt tillsammans. För att helt enkelt bli mer effektiva och glada på jobbet så tror jag verkligen att varje företag ska fundera över coworking via LeDap och i största allmänhet bara ta vara på sina anställda. Det är viktigt att må bra, att ha kul och att göra detta tillsammans på jobbet gör att de allra flesta resultaten går i topp direkt.