Bra flyttfirma

Nu är jag på jakt efter en bra flyttfirma, men vad är egentligen en ”bra” flyttfirma? För mig så är en bra flyttfirma ett företag som håller vad dom lovar och tar betalt efter den överenskomna offerten, och som står för sina handlingar om dom skulle förstöra någon ägodel eller göra märken i golvet, till exempel. För någon annan kan en ”bra” flyttfirma vara ett företag som kommer vid utsatt tid, som är billigast i staden eller kanske har tjänster i sitt utbud som ingen annan flyttfirma har. Så därför ska du nog inte fråga någon annan om dom vet en ”bra” flyttfirma, eller så får du utveckla det hela lite så att du talar om vad du önskar av en ”bra” flyttfirma.

Erkänd flyttfirma

Det lättaste sättet att ta reda på om en flyttfirma är bra är dels att googla på företagsnamnet för att se vad som kommer upp. Du gör helt enkelt en liten digital undersökning. Hur många har kommenterat eller rättare sagt, rekommenderat den flyttfirma som du kollar upp. Finns där många recensioner och vad är det för typ av recensioner, dåliga eller bra eller kanske blandat. Jag läser alltid recensionerna för att bilda mig en uppfattning om hur andra har tyckt att flyttfirman har varit, jag kollar inte bara på det sammanlagda betyget. Är det en erkänd flyttfirma eller ett gäng pajasar?

Besök flyttfirmans hemsida

Gå till flyttfirmans hemsida för att se vad dom har för utbud av tjänster och om dom visar sina medarbetare vid namn och kanske foton. Hur seriösa är dom och hur lätt är det att komma i kontakt med dom. Vågar dom visa sina egna namn och lägga ut bild och kontaktuppgifter? Jag skulle personligen aldrig göra affär med en flyttfirma som inte vågar stå för vilka dom är så detta är jätteviktigt för att jag ska våga anlita dom.