Saab 9-5 styling är min nya passion

Att styla bilar har alltid varit lite av en hobby, men som på senare tid har blivit till ett jobb. Just nu stylar jag om en hel del Saabar, Saab 9-5 styling har varit det roligaste att göra. Jag har hittills stylat utöver att styla alla bilar är att jag också får betalt för allt arbete jag gör. Det är inte några enorma summor pengar, men det betalar för all styling + jag får lite extra. Tänkte att jag ska spara en del för att kunna göra reklam för det jobb jag gör, tror att jag kan få många fler kunder tack vare det.

Jag hoppas att jag någon gång kan få jobba på att styla om en Porsche eller Ferrari, det hade verkligen varit fantastiskt. Att jobba med Saabar, Volvos, Mitsubishis och andra mer alldagliga bilar är förstås inte fel det, men det hade varit något speciellt att få jobba med mer exklusiva bilmärken.

Nu när det är så fint väder ute får jag en kick när jag ser mina nöjda kunder åka iväg med sina nystylade bilar. Lacken verkligen glänser i solljuset.

Nu ska jag ner till garaget och fortsätta arbeta, har en Silvergrå Nissan som jag ska styla klart innan klockan 18:00 idag. Vill inte göra kunden missnöjd, vi ses.