Det behöver inte vara tröstlöst att hyra lägenhet i Stockholm

Livet är inte alltid rättvist, men gud så jag önskar att mina föräldrar hade investerat i en lägenhet i Stockholm för en 40-45 år sedan, det hade gjort mitt liv mycket enklare. Och billigare. Men nu är det som det är och jag får ta tag i detta själv. Jag kan egentligen inte klaga, jag har ett bra jobb med hyfsad lön men är så trött på att pendla in till stan, det är dags att flytta in hit, men det är ju enklare sagt än gjort. Jag har inga direkta kontakter som kan hjälpa mig med att hyra en lägenhet i Stockholm, men jag har hittat en sajt som verkar göra så att oddsen ser lite ljusare ut.

Visst är det skönt när någon annan gör grovjobbet

Eftersom jag aldrig stått i någon bostadskö kommer jag bli tvungen att söka på andra vis. Ett sätt är ju att söka lediga lägenheter i Stockholm på hyresvärdarnas egna hemsidor, men det gäller ju att hitta annonsen i stort sett när den kommer ut med tanke på hur eftertraktade de är. I det läget är det ju skönt att hitta en service som löser det åt mig, och jag tror jag har hittat någon som kan hjälpa mig att hyra lägenhet i Stockholm.
De skriver såhär i sin marknadsföring.

”Genom att registrera dig och aktivera din lägenhetsbevakning hos oss så hjälper vi dig att hitta din nya lägenhet i Stockholm. Snabbostad kontrollerar automatiskt var 30:e sekund samtliga hyresvärdar som finns i och omkring Stockholm. Så fort en ”först till kvarn”-lägenhet har publicerats så meddelar vi dig direkt via e-post och SMS”

Jag tycker att det låter som all hjälp jag behöver. Visst är det en månatlig kostnad, men vad är gratis här i världen? Det blir till att testa en månad och se hur det verkar. Oavsett hur det slutar är all hjälp bättre än ingen i jakten på en bostad i hufvudstaden.